Kwaliteit & Garantie

 

Garantie

Op onze tuinmeubelen geldt een garantie van 3 jaar als deze behandeld zijn . Deze dienen wel jaarlijks na behandeld te worden de flesjes kan je bij Groene Hart steigerhout bestellen en kunnen per post worden opgestuurd.  Voor  onbehandelde buitenmeubelen geldt een garantie van 2 jaar.

Op de rest van de collectie van Groene Hart Steigerhout geldt een garantie van 2 jaar. Steigerhout is een robuust product. Het heeft een levendig en robuust karakter waar wij weer mooie meubelen van maken. Geen plank is gelijk van vorm en kleur. Oneffenheden zijn heel normaal en kleine kieren, spleten en oneffenheden zijn normaal.

Natuurproducten werken altijd een beetje met name bij temperatuurs wisselingen. Alle meubelen worden standaard (en niet tegen een extra betaling) machinaal geschuurd. Mocht je onverhoopt binnen deze periode aanspraak moeten maken op de garantievoorwaarden e-mail ons dan op info@GroenHartsteigerhout.nl of bel ons tijdens kantooruren op 036 2340 404 Stuur meteen foto´s mee voor een snelle beoordeling

Om snel te kunnen beoordelen of de melding binnen de garantie valt is het aan te raden een aantal foto’s mee te sturen. Indien het garantiewerk betreft zal het product op locatie gerepareerd worden. Lukt dit dan halen we de order op. Na controle gaan we over op vervanging of reparatie.

De kosten voor het retour zenden op afhalen van de meubel valt in het eerste jaar na aankoop volledig onder de garantie. Schade als gevolg van onredelijk gebruik of gebruik voor commerciële doeleinden vallen niet onder de garantie.

Mocht je klachten hebben die buiten de garantietermijn vallen, schroom dan niet en neem contact met ons op zodat wij kunnen bekijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Recht op retour

Je hebt ook bij ons recht op retour als in de wet kopen op afstand.

Nadat je het product hebt ontvangen heb jij 14 werkdagen bedenktijd. In die periode heb je de mogelijkheid om de koop ongedaan te maken.

Je moet het product dan terugsturen naar de verkoper en de verkoper moet op zijn beurt het door jouw betaalde bedrag terugbetalen. De kosten voor het terugsturen van het product komen voor jouw rekening.

Als producten speciaal voor jou besteld worden en/of speciaal op maat gemaakt worden, geldt het herroepingsrecht wettelijk niet. Bijna alle meubelen maken we namelijk speciaal voor jou in een specifieke maat en onder speciale wensen. Na akkoord op een offerte of plaatsen van de order van een meubel die we op maat maken of lakken/beitsen kunnen we die niet in alle gevallen terugnemen, echter trachten we in dit geval altijd tot een oplossing te komen.

Zelf verantwoordelijk voor de juiste maten

We maken dagelijks meubelen speciaal voor onze klanten op maat. Van tafels, bedden, kasten tot aan loungebanken. Als je aan ons een maat doorgeeft, een tekening of beschrijving dan weten we op afstand niet wat jouw bedoeling is met de meubelen en in wat voor ruimte het geplaatst wordt. Daarnaast ook niet hoe jouw entree, trappengat, terras of zojuist aangekochte stoelen onder de bestelde tafel passen. Loopt iemand in de werkplaats tegen iets aan dat niet klopt dan geven we dit uiteraard aan. Je bent zelf net zo verantwoordelijk voor de bestelling als wij voor het geleverde product. We vragen je daarom om je bestelling zo compleet mogelijk van informatie te voorzien. Liever te veel dan te weinig.

5 jaar garantie op kussens

Op de bij Groene Hart Steigerhout bestelde kussens hebben een garantie van 5 jaar tegen verlies van kleur of defecten bij normaal gebruik en weersomstandigheden. Deze garantie geldt alleen voor Sunbrella meubelstoffen.